Magamról


Üdvözlöm a Gemini Autótechnika Kft. oldalán!

Engedjék meg,hogy pár szóban röviden bemutatkozzam:
Szabó Attilának hívnak, Szegeden születtem és itt is élek.1993-ban érettségiztem,majd 1995-ben lettem autószerelő,és utána közel tíz évig dolgoztam első munkahelyemen(egyébként ott is voltam szakmunkás tanuló).Utána közel 4 évig dolgoztam egy szegedi márkaszervizben,mint autószerelő.2004-ben sikeres gépjármű technikus képesítést szereztem osztályelsőként,felnőtt oktatás keretében.
2004 óta boldog házasságban élek,melynek gyümölcse két gyönyörű gyermekünk.

– A vállalkozás 2007-ben kezdte meg működését egy 42 m2 alapterületű egy állásos műhelyben, azzal a céllal, hogy a garanciaidő lejárta után a gépjármű tulajdonosok számára egy árban és minőségben sokkal kedvezőbb szolgáltatást nyújtson az ügyfelei számára a márkaszervizek “brutális”árai és sokszor trehány, lelketlen munkájával szemben.
A kezdetben egy személyesnek indult vállalkozás ma plusz három magasan képzett szakemberrel várja tisztelt ügyfeleit,immár közel 100 m2-en.
– Személy és kis-teherjárművek teljes körű javítását vállaljuk. A javítás nem jármű specifikus, tehát az összes típust javítjuk!
-A Gemini Autótechnika Kft. elsők között csatlakozott a Nemzetközi Q-Service csapatához, ami mára Magyarország piacvezető hálózata.
– A minőségre és a kedvezőbb árra a garanciát az nyújtja, hogy itt a műhely tulajdonosa nem csak a „Főnök”,hanem a szerviz vezető, a munkafelvevő, a raktáros,és mindenes is egyben. Tehát a munka költséghatékonyabb (nem kell több dolgozó ill. “öltönyös főnök” bérét az ügyfélnek kifizetnie).
A javításra átadott járműveket tiszta, rendezett körülmények között fogadjuk. A járművek számára őrzött, zárt udvaron parkoló van kialakítva.
– Első pillanattól kezdve törekszünk arra, hogy a megbeszélt időpontban az adott gépjármű javítás azonnal megkezdjük és ügyfeleink a lehető legkisebb ideig nélkülözzék a gépjárművüket!
– Teljes körű alkatrészellátással foglalkozunk, legyen gyári ill. után gyártott alkatrészről szó. Több beszállítóval perce pontos online kapcsolatban állunk és kizárólag minőségi alkatrész beépítését vállaljuk.
– Az általunk javított járművekre 6 hónap garanciát vállalunk, amennyiben az alkatrész itt lett beszerezve! “Hozott anyagnál” nem áll módunkban garanciát vállalni!
– A járművek javítását mindenkor pontos árajánlat készítés előzi meg, amit a helyszínen vagy telefonon egyeztetünk. Amennyiben javítás közben plusz költség merülne fel természetesen csak az ügyfél jóváhagyásával és egyetértésével folytatható a munka.
– A technika és a piac kihívásaira a folyamatos bővítésekkel, gép-műszerbeszerzésekkel, képzésekkel próbálunk választ találni.
– A műhelyben elektronikus úton történik a számlázás, munkalap készítés stb. Tehát bármikor nyomon követhető a jármű előélete.

Szabó Attila
Gépjármű Technikus